Política 31/08/2015

Rabell veu en Mas les maneres de fer de Pujol

Ara
2 min
Rabell acompanyat de la candidatura de Catalunya Sí que es Pot.

BarcelonaEl candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, està disposat a apel·lar tant com calgui als casos de corrupció que esquitxen CDC per colpejar Junts pel Sí, en especial després de l’escorcoll de divendres de la seva seu i la de la seva fundació. Així, recordant el clàssic “Ara no toca” de l’expresident Jordi Pujol, el candidat de la coalició va lamentar que “quan es tracta d’assumir responsabilitats, per a alguns no toca mai”. I també va denunciar que Mas no hagi donat explicacions sobre els escorcolls a la seu del seu partit i el va alertar que aquest cop no acceptaran “la broma de Banca Catalana, de treure la bandera per amagar responsabilitats i la corrupció”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D’aquesta manera, durant la presentació de la candidatura de Catalunya Sí que es Pot, el seu cap de llista va afirmar que, si guanya, “les constructores pagaran els impostos que els toqui, però no comissions al govern”, furgant en l’acusació de rebre comissions del 3% que plana sobre CDC. Així, tot i reconèixer que “el PP va per davant”, en temes de corrupció, Rabell va ironitzar que a Convergència “els morts se li comencen a acumular a l’armari”. Per això, va rebutjar arribar a cap tipus d’acord amb el partit de Mas, a diferència de la CUP, el cap de llista de la qual, Antonio Baños, va afirmar ahir en una entrevista a l’ARA que hi negociaria “si hi ha ruptura immediata amb l’Estat i la troica ”.

Sigui com sigui, Rabell va presentar la candidatura com “un referent i una expressió de la Catalunya social” que vol ser “un govern de canvi”. Des de Madrid, el líder de Podem, Pablo Iglesias, va tornar a donar-li un cop de mà -dissabte ho va fer en persona- defensant que el seu vot “val doble, perquè serveix per fer fora Mas i serveix per fer fora Rajoy”.

stats