Política 14/05/2011

Rajoy: "Només s'ha de tenir por dels governs incompetents"

El líder del PP ha centrat el seu míting a la plaça de toros de Saragossa en les "retallades socials" del PSOE i ha demanat el canvi "per fer el miracle espanyol"

Miquel Codolar
2 min

MadridEl líder del PP, Mariano Rajoy, ha criticat els assessors de campanya del PSOE perquè "mai han tingut gaire imaginació", perquè "tornen a parlar de la dreta, de la por, i la gent del que té por és de l'atur, de les retallades socials i d'un govern responsable de tot això i que ningú ens garanteix que no farà més retallades". "Només s'ha de tenir por dels governs incompetents", ha reblat, perquè "no es pot discutir, amb el PSOE puja l'atur i amb el PP, l'ocupació". Per això considera que "cal tenir una generositat infinita per donar suport al socialisme perquè no es mereixen la confiança de la gent que han dilapidat". El líder del PP ha dit que "demanem el canvi per fer el miracle espanyol. Sabeu per què guanyarem? Guanyarà la moderació, la seriositat, i perdran els que insulten, els de l'atur i les retallades socials", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha dit que encara que les dades de l'atur siguin dolentes, "és igual, el 1996 ens van deixar quelcom semblant, vam treballar, generar confiança i crear 4,5 milions de llocs de treball". Durant el míting que ha celebrat el PP a la plaça de toros de Saragossa, que estava plena però sense vessar, ha dit que "la culpa del que passa la té ell", en relació al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i ha dit que s'ha passat "del miracle espanyol a que el país no compleix els deures i ens els han d'imposar des d'Europa, que és una vergonya". Ha dit que els socialistes "han fet molt mal als espanyols i no mereixen la confiança de ningú", perquè "ningú confia en les receptes del socialisme". Ha repetit algunes de les afirmacions més desafortunades de Zapatero durant la seva presidència al davant del govern espanyol, i diverses vegades els assistents l'han fet callar amb el crit "Zapatero dimissió". També ha fet un seguit de preguntes preguntant-se pel responsable de la congelació de les pensions, la retallada del sou dels funcionaris i altres, a les que el púbic cridava "Zapatero".

stats