Política 03/05/2012

Rajoy, sobre Zapatero: "Ell està ara més tranquil. I jo, doncs menys"

El president del govern espanyol es troba amb el seu antecessor a la presa de possessió del nou president del Consell d'Estat, José Manuel Romay Beccaría

Efe
1 min
Zapatero i Rajoy / EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha trobat aquest dijous el seu antecessor en el càrrec, José Luis Rodríguez Zapatero, "més tranquil" del que, ha reconegut, està ara ell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy i Zapatero s'han vist aquest migdia a la seu del Consell d'Estat, on tots dos assistien –el primer per presidir el ple i el segon en qualitat de conseller nat vitalici– a la presa de possessió del nou president de la institució, José Manuel Romay Beccaría.

Després de finalitzar l'acte i quan tots dos es dirigien a la sortida del saló de plens, Zapatero s'ha trobat amb Rajoy i, somrient, s'han saludat cordialment, abans de compartir amb la resta d'assistents un vi espanyol.

A la sortida i en declaracions als periodistes, el cap de l'executiu ha comentat que ha trobat Zapatero "bé" i "més tranquil" del que està ell ara.

"Bé, ell està ara en una posició molt diferent, està més tranquil. I jo, doncs menys tranquil", ha ironitzat Rajoy.

El president ha afegit que aquesta situació és "absolutament normal" i l'"entén qualsevol".

Els mitjans de comunicació han buscat la imatge de Rajoy i Zapatero, així com la de la trobada del cap de l'executiu amb l'exvicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega, també consellera d'estat i que, no obstant això, no ha anat avui al ple perquè es trobava malament, segons fonts d'aquesta institució.

stats