Política 03/03/2012

Rajoy adverteix als sindicats que una vaga general no els servirà de res

En un míting a Lucena (Còrdova), per donar el tret de sortida a la precampanya de les eleccions andaluses, ha afirmat que aquestes protestes "no resolen res, són injustes i no ajuden ningú"

Efe
1 min

CòrdovaEl president del govern espanyol i líder del PP, Mariano Rajoy, ha advertit als sindicats que si fan un pas més, és a dir, si convoquen vaga general, ho respectarà, però "no resoldran res" perquè és "injust" i "no ajuda ningú".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha manifestat a Lucena (Còrdova) en el míting amb el qual ha donat el tret de sortida a la precampanya de les eleccions andaluses en suport del candidat popular a la Junta, Javier Arenas.

Rajoy s'ha referit a la reforma laboral que ha acordat el seu govern, ha recordat que l'anterior executiu socialista en va aprovar dues i "li van fer una vaga". Així, ha deixat clar que qui vulgui manifestar-se, pot fer-ho, però no li servirà de res.

Calen governs que "tinguin convicció en el que fan, que s'ho creguin", encara que les seves decisions no agradaran a molta gent "i, segurament, amb raó", però s'han de prendre per l'interès general, ha subratllat Rajoy.

El cap de l'executiu ha assenyalat que "no es tracta de fer crits ni de dir una paraula més alta que una altra", sinó d'actuar "amb serenitat". Rajoy ha insistit que respectarà tothom, i "si la gent vol fer manifestacions", hi té dret, però "no resolen els problemes".

Així, ha emplaçat les organitzacions sindicals que si volen fer un pas més, en al·lusió a una possible vaga general, "poden fer-ho" perquè els ho permet la llei, però "no resol res, és injust i no ajuda ningú".

stats