CAP AL 26-J
Política 18/05/2016

Rajoy compara votar el PSOE en "jugar a la ruleta russa"

"Un espot trobar que vota una cosa i que acaba escollint una cosa diferent", alerta des de Saragossa

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridMariano Rajoy persisteix en la campanya del vot útil al PP i de la por a un govern "populista" d'Units Podem amb els socialistes. Des de Saragossa, on ha segellat l'aliança electoral amb el Partit Aragonès (PAR), ha assegurat que el PP està "vitaminat" de cara a una nova cita a les urnes i que espera millorar els resultats del 20-D. "No estem en un moment que sigui bo saltar al buit, apostar per allò desconegut ni tampoc és bo jugar a la ruleta russa", ha dit en referència a votar Pablo Iglesias, Albert Rivera o Pedro Sánchez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Un es pot trobar que vota una cosa i acaba donant suport a una altra", ha afegit el líder popular en referència a un possible govern d'esquerres. Jordi Sevilla, l'aposta de Sánchez per ser ministre d'Economia, va prometre la dilluns que mai pactarien amb Podem independentment del resultats del 26-J. Però dimarts Meritxell Batet, candidata del PSC, no tancava la porta a un entesa d'esquerres.

Rajoy ha presentat la seva campanya la de "l'esperança", en contraposició a la "ruleta russa" de Pedro Sánchez. I s'ha referit a l'atzucac dels últims quatre mesos de legislatura fallida com un "reality show de poca classereality show".

stats