Política 26/07/2017

Rajoy, després de declarar pel cas Gürtel: "Estic molt content d'haver col·laborat amb la justícia"

El president espanyol treu ferro a la situació i admet que al PP hi ha hagut "problemes i històries, com en altres forces polítiques"

Ara
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en un acte posterior a la seva declaració pel cas Gürtel

BarcelonaL'agenda del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no s'ha aturat després de la seva declaració com a testimoni pel cas Gürtel. En un acte a la seu del PP, Rajoy ha sigut rebut amb aplaudiments per tots els assistents, entre els quals hi havia la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i el vicesecretari d'Acció Sectorial, Javier Maroto. "Estic content d'haver col·laborat amb la justícia", ha explicat, satisfet, el president espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha volgut treure ferro a la situació i ha admès que al PP hi ha hagut "problemes i històries, com en altres forces polítiques". Això sí, el president espanyol s'ha mostrat "decidit" a combatre la corrupció i "col·laborar fidelment amb la justícia".

Durant la declaració d'aquest matí, diversos dirigents del PP han carregat contra l'actuació de l'advocat de l'acusació popular, que consideren que ha sigut partidista. De fet, l'han acusat de posicionar-se a favor del PSOE. Un dels que ho ha dit ha sigut el coordinador general dels populars estatals, Fernando Martínez-Maillo.

stats