Política 19/03/2016

Rajoy descarta apartar-se: "No em rendiré mai"

El líder del PP avisa que no pensa fer un pas al costat ni facilitar un govern del PSOE

G.pruna
1 min
Rajoy descarta apartar-se: "No em rendiré mai"

Barcelona"No em rendiré mai". Així de taxatiu el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha volgut sortir al pas aquest dissabte de les veus de dins i de fora del partit que li demanen que faci un pas al costat. Un missatge amb què ha volgut tancar un míting a Guadamur (Toledo) que ha centrat a rebutjar la possibilitat que el PP doni suport a un govern que no encapçali.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha remarcat que no té cap intenció de moure's dels plantejaments fets fins ara. Aferrat al fet que el PP va guanyar les eleccions, Rajoy ha descartat que el PP permeti un govern que no encapçali. "No pot ser, i no serà", ha avisat, i s'ha despatxat sense citar-lo contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera: "Qui ha dissenyat aquesta operació mereix el nostre respecte per habilitat i intel·ligència".

El president del govern espanyol en funcions ha fregat, fins i tot, el to burleta per desacreditar la proposta d'acord de PSOE i Ciutadans. "El seu plantejament és que vostè que ha quedat primer voti el segon, que vol fer-lo fora i derogar tot el que vostè ha fet en quatre anys. Sona a broma", ha apuntat.

El pronunciament de Rajoy cobra força perquè, a més, l'ha fet en un acte a Toledo organitzat per les Noves Generacions del partit, un dels sectors –la gent jove– que, en privat, més obertament parla de la necessitat que el líder del PP faci un pas al costat perquè el partit pugui renovar-se i recuperar-se dels escàndols de corrupció.

stats