Política 30/01/2012

Rajoy, enxampat vaticinant a Brussel·les que "ara ve el més dur"

Una càmera de TVE enregistra accidentalment un fragment d'una conversa del president espanyol amb el primer ministre holandès en un passadís abans de la cimera europea. Assegura que Zapatero els ha deixat "una herència molt complicada"

Ara
1 min
Una imatge del vídeo de Rajoy i el primer ministre holandès /TVE

Barcelona"Ara ve el més dur". Ho ha assegurat Mariano Rajoy en una conversa informal amb el primer ministre holandès, Mark Rutte, mantinguda en un passadís a Brussel·les abans de la cimera europea d'aquest dilluns a la tarda. Les càmeres de TVE enregistraven imatges de recurs amb només el micròfon d'ambient, de manera que el so se sent fluix, però si s'escolta amb atenció es descobreix que el president espanyol anuncia al primer ministre holandès que "ara ve el més dur", sense aclarir què és, i es queixa que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero –sense esmentar-lo directament– els deixa "una herència molt complicada".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En descobrir el contingut de la conversa, que es feia mitjançant un traductor perquè Rajoy parlava en castellà, TVE ha penjat el vídeo i un text explicatiu a la seva web.

stats