Política 26/03/2012

Rajoy lamenta el "desastre" dels resultats a Andalusia, segons 'El Mundo'

El diari explica que els dirigents del partit presents a Gènova "confessaven obertament el daltabaix de les expectatives creades"

Ara
1 min
Arenas i Rajoy, en un acte de campanya

BarcelonaEl diari 'El Mundo', en la seva edició d'aquest dilluns, explica que la valoració de Rajoy sobre els resultats electorals a Andalusia va ser de "desastre". La número dos, María Dolores de Cospedal, en canvi, va qualificar el resultat del PP a Andalusia com "fita històrica". El president del govern espanyol, però, no va coincidir amb aquesta valoració pública de Cospedal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, el diari narra que els dirigents del partit que van presenciar la nit electoral des del carrer Gènova de Madrid, van qualificar els resultats d'Arenas com un "daltabaix de les expectatives creades", un "avís per a l'impetu reformista de l'executiu" central i una "llosa" que enfonsa el candidat Arenas en "la major de les incerteses sobre la seva carrera política".

El rotatiu assegura que el PP va viure la jornada "mirant al sud" i que, a les 21:45, quan ja no hi ha possibilitats de "capgirar" els resultats, els populars allí presents es preguntaven: "Quant aguantarà Arenas?". Una qüestió que els "més propers" dins del partit, segons explica el diari de Pedro J., "posen molt en dubte".

Sobre els resultats dsicrets del PP a Astúries, el diari recorda les declaracions de Cospedal que va excusar la candidata a Asturies dient que no havia tingut temps de preparar bé la campanya.

stats