Política 17/08/2015

Unió avisa que qui voti Junts pel Sí per reelegir Mas "es pot trobar amb un altre Govern i un altre president"

El candidat democristià a les eleccions, Ramon Espadaler, alerta que la coalició que formen CDC, ERC i les entitats sobiranistes pot basar-se en el programa dels "vells tripartits"

Ara
1 min
Ramon Espadaler, en roda de premsa aquest dilluns a Llofriu / ARA

BarcelonaEl candidat d'Unió a les eleccions del 27-S, Ramon Espadaler, ha aprofitat la roda de premsa posterior a la reunió del comitè electoral democristià per aprofundir en el debat sobre qui serà president de la Generalitat en cas de victòria a les urnes de Junts pel Sí. "Cal que la gent sàpiga quan posa el vot què és allò que està votant. És un acte de transparència i de democràcia. No fos cas que alguns votessin per fer president qui va de quatre [Artur Mas] i s’acabés trobant amb un altre govern i un altre president", ha assenyalat Espadaler.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general democristià s'ha referit també a l'entrevista que publica aquest dilluns l'ARA a Toni Comín, membre de la llista de Junts pel Sí, en què constata que el programa social de la candidatura "s'assembla al dels tripartits". "Governarà Junts pel Sí amb el programa dels vells tripartits?", s'ha preguntat Espadaler.

stats