Política 15/07/2015

Els articles de Raül Romeva sobre independència a l'ARA

Fem un recull amb els articles publicats al diari pel cap de llista de la candidatura unitària pel 27-S

Ara
1 min
"Dóna'ls autoconfiança"

BarcelonaAquests són alguns dels articles que Raül Romeva, cap de llista de la candidatura unitària pel 27-S, ha escrit sobre la independència a l'ARA:

  1. 'Independència energètica: sí, es pot' (12 juliol 2015)"actualment ja disposem de les infraestructures per garantir el subministrament i distribució energètica a tot el país""la independència ens permet aplicar mesures per tenir un millor sistema energètic, més sostenible, assequible i eficaç"
  2. 'I ara, què?' (28 juny 2015) "El 27-S serà democràtic, serà legal, serà real i serà definitiu""Més que del qui, és l’hora del què, i sobretot del per a què"
  3. 'Elogi del dubte' (22 maig 2015)"Ara és l’hora d’actuar amb empatia, de posar-nos en el lloc de l’altre sense prejutjar la seva postura, d’escoltar les raons de tothom (que són tan bones com les nostres) i de dialogar-hi"
  4. 'Sobiranisme no nacionalista' (17 setembre 2014)"Aquest és el meu cas, i em consta que el de tants altres defensors del sí, aquí, i del yes a Escòcia""No és fàcil fer comprendre la meva postura de sobiranista no nacionalista"
  5. 'Amb V de democràcia' (8 setembre 2014)"Per tercer any consecutiu, una gran mobilització ciutadana es proposa recordar a la resta de l’Estat, i d’Europa, l’existència d’una carpeta catalana que, per molt que incomodi, reclama ser oberta i estudiada"
stats