ELIMINACIÓ DELS 80 KM/H
Política 27/01/2011

Recoder diu que la contaminació determinarà la velocitat als accessos a Barcelona

El conseller de Territori ha anunciat que, quan la qualitat de l'aire sigui pitjor, s'aplicarà la velocitat variable a la baixa

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat avui que proposarà al departament d'Interior que quan hi hagi anticicló i la qualitat de l'aire sigui pitjor s'apliqui la velocitat variable a la baixa en els accessos a Barcelona. En declaracions a Catalunya Ràdio recollides en un comunicat de l'emissora, Recoder recorda que l'eliminació del límit dels 80 quilòmetres per hora en els accessos de Barcelona promesa per CiU podria començar a aplicar-se en els pròxims dies. "Suposem que la setmana que ve això ja podrà estar en marxa en alguns punts", ha assenyalat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exalcalde de Sant Cugat també ha informat que demà es reunirà la comissió rectora que ha de revisar el pla sobre la limitació dels 80 quilòmetres per hora i ha avançat algun dels criteris que s'aplicaran a partir d'ara, com en el supòsit dels anticiclons. Recoder ha afegit que serà el departament d'Interior, responsable del Servei Català de Trànsit (SCT), el que decidirà la velocitat en altres moments, "segons la qualitat de les rutes, segons l'amplitud de la carretera, etcètera, i utilitzarà com li sigui més convenient el mecanisme de variació de velocitat".

stats