POLÍTICA
Política 16/08/2011

Recoder: “El PIRMI se'l va inventar CiU, som els més interessats que la prestació es pugui mantenir”

El conseller de Territori i Sostenibilitat diu que “per poder mantenir-la, hem de lluitar contra l'abús” i evitar que l'ajut vagi a mans de “gent que viu a Nador o a Tànger”

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha sigut l'última figura de l'entorn de CiU que ha sortit en defensa de la reforma de la renda mínima d'inserció, el conegut com a PIRMI. El conseller ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “no va ser el tripartit qui es va inventar el PIRMI, se'l va inventar CiU”, i ha conclòs que “som els més interessats que la prestació es pugui mantenir però amb la seva finalitat real”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Recoder ha explicat que, per poder mantenir l'ajut, “hem de lluitar contra l'abús” i “optimitzar els recursos”. El conseller ha recordat que un dels requisits per cobrar la prestació és tenir la residència fixada a Catalunya. “No pot ser que vagi a parar a mans de gent que viu a Nador o a Tànger i són coses que sabem que estan passant”, ha dit Recoder. “Com a administració no ens ho podem permetre, ara menys que mai”, ha reblat el conseller.

stats