NOU GOVERN
Política 27/12/2010

Lluís Recoder, conseller de Política Territorial i Obres Públiques: de diputat a conseller, passant per l'alcaldia de Sant Cugat

Fins fa poc enfrontat amb el pinyol, Recoder va ser diputat als anys 80 al Congrés seguint un dels seus referents polítics, Miquel Roca

Oriol March
1 min
Lluís Recoder: Foto: ACN

BarcelonaRepresentant del sector socialdemòcrata de CDC i fins fa poc enfrontat amb el pinyol de Mas, l'alcalde de Sant Cugat des de 1999 es convertirà en el proper conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Als anys 80 va ser diputat al Congrés dels Diputats seguint un dels seus referents polítics, Miquel Roca i Junyent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Demà mateix s'escollirà el seu relleu a l'alcaldia de Sant Cugat, i Mercè Conesa és qui té més opcions de convertir-se en la nova alcaldessa. L'any 2008 va entrar a formar part de l'executiva de CDC després de demanar a Artur Mas que s'obrís a noves sensibilitats dins el partit, una queixa referida al pes del pinyol en el partit i en l'entorn de Mas.

En el seus anys d'alcalde, ha rebut premis internacionals a la transparència. Cal recordar que Sant Cugat és el municipi de més habitants que ha governat CiU des que va perdre la Generalitat el 2003. Primer ho va fer pactant amb el PP, després amb ERC i finalment en solitari.

stats