CRISI A LA ZARZUELA
Política 27/04/2012

El rei es reuneix amb Rajoy set hores després de deixar l'hospital

El rei ha abandonat abans de migdia l'Hospital USP San José, de Madrid, dotze hores després de ser intervingut per reduir una luxació al maluc dret, conseqüència de la cacera d'elefants de Botswana

Ara
1 min
El rei ha rebut Rajoy al seu despatx de la Zarzuela

MadridEl rei ha reprès aquest divendres a la tarda l'activitat oficial a la Zarzuela, on s'ha reunit amb el president del Govern, Mariano Rajoy. El monarca havia sortit de l'hospital al migdia a les 11 del matí, 12 hores després de ser intervingut per reduir una luxació al maluc dret, conseqüència de la cacera d'elefants de Botswana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot just set hores després d'abandonar l'hospital, el rei ha rebut a Rajoy a la Zarzuela per mantenir el seu habitual despatx setmanal amb el cap de l'Executiu, que ha durat més d'una hora. Això sí, abans de tractar l'actualitat política i econòmica, el monarca i Rajoy han comentat l'actualitat futbolística.

Després de la intervenció a què es va sotmetre ahir a la nit, al voltant de les 22:00, i que va durar aproximadament una hora, el rei "ha passat la nit en observació i ha tingut una evolució molt satisfactòria", segons indica el comunicat d'alta, abans de precisar que continuarà "en les pròximes setmanes" amb "les revisions postoperatòries i el protocol de recuperació intensiva previst en règim ambulatori".

Fugida sense premsa

El rei ha abandonat el centre mèdic en un cotxe amb vidres tintats i pel lateral de l'edifici i quan els periodistes concentrats al lloc esperaven les últimes dades mèdiques, alguns a l'interior del centre, a la zona habilitada per a la premsa, i altres, sobretot fotògrafs i càmeres de televisió, davant de l'entrada principal.

stats