CASA REIAL
Política 08/03/2011

Els diaris especulen sobre una possible malaltia del rei

Uns hematomes a sota de cada ull del rei, més perceptibles en unes fotografies que en d'altres, han aixecat les sospites d'alguns mitjans digitals i en paper. 'El Mundo' publica a la portada "El rei apareix en públic amb hematomes a les parpelles"

Redacció
1 min
rei

BarcelonaA la recepció oficial que es va oferir ahir a la Zarzuela al president de Xile, Sebastián Piñera, es van poder observar uns petits hematomes a les parpelles del rei Joan Carles, fet que no ha passat desapercebut per alguns mitjans de comunicació, que avui especulen sobre una possible malaltia del monarca. No obstant això, l'aspecte del rostre del rei varia considerablement depenent de les fotografies observades: des d'unes simple 'ulleres' a uns morats més que evidents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La resposta de la Casa Reial no s'ha fet esperar i les seves fonts asseguren que el monarca no pateix cap tipus de malaltia i atribueixen les ombres blavoses de les parpelles a un efecte òptic.

El Rei va ser intervingut de catarates temps enrere i, des de l'extirpació d'un nòdul pulmonar que se li va efectuar el passat mes de maig a l'Hospital Clínic de Barcelona, no s'ha tornat a filtrar cap altra novetat oficial sobre el seu estat de salut.

stats