CANVIS AL CONSISTORI
Política 28/02/2012

Rita Barberá remodela el seu equip de govern

L'alcaldessa de València deixa sense cartera la regidora Marta Torrado perquè pugui compatibilitzar millor el càrrec local amb el de portaveu adjunta del PP al Congrés

Salvador Almenar
1 min
L'alcaldessa de València, Rita Barberá, durant l'acte central del PP a València el passat 13 de novembre de 2011

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha escomès la primera remodelació de govern d'aquesta legislatura. Barberà ha llevat les competències de l'àrea de Progrés Humà i Cultura a la regidora Marta Torrado per facilitar-li la compaginació de la tasca com a representant municipal amb la de portaveu adjunta del PP que desenvolupa al Congrés dels Diputats. Torrado manté l'acta de regidora.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La remodelació de govern ha afectat altres àrees. La que fins ara ha estat regidora d'Educació, Ana Albert, assumirà les competències de l'àrea de Benestar Social que deixa Torrado, mentre que Ramón Isidro Sanchis assumirà Educació. Per la seva banda, Mª Ángeles Ramón-Llín es farà càrrec de la regidoria de Residus i Neteja, i Lourdes Bernal assumirà les responsabilitats sobre Parcs i Jardins. Ramón Isidro Sanchis era al capdavant d'aquestes dues últimes àrees.

Marta Torrado forma part de l'equip de govern de Barberá des de l'any 1995. El 2008 va accedir a l'acta de diputada al Congrés, que va revalidar en les passades eleccions del 20 de novembre. En la configuració del grup parlamentari després de les eleccions, Mariano Rajoy li va confiar el lloc de portaveu adjunta.

stats