Política 22/05/2015

Albert Rivera, en el tancament de campanya a Madrid: "La gent té més ganes que por"

El líder de C's diu que "el 24 de maig obre una nova etapa política a Espanya"

Europa Press
1 min
Albert Rivera ha tancat la campanya a Madrid amb el candidat autonòmic, Ignacio Aguado, i l'alcaldable, Begoña Villacís. / C's

MadridEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest divendres en el tancament de campanya a Madrid que, durant aquests dies de ruta per l'Estat, ha comprovat que al carrer hi ha "més ganes que por". "La gent té ganes de canvi", però un canvi "assenyat" perquè Espanya "funcioni", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al costat del candidat autonòmic, Ignacio Aguado, l'alcaldable, Begoña Villacís, i altres candidats de Ciutadans a Madrid, Rivera ha subratllat que "qui vulgui canvi ha de votar canvi". Això és el que s'ha de triar diumenge, ha afegit, si es vol aconseguir que "es governi d'una altra manera", deixant de banda les "càbales de pactes, sumes i restes".

El líder de Ciutadans s'ha compromès a treballar perquè "es compti amb els ciutadans i no es doni l'esquena a la realitat del país" en un context sense majories absolutes i amb més partits, en el qual "serà obligatori el diàleg i recobrar la confiança dels ciutadans en la política ".

"Estic convençut que el 24 de maig obre una nova etapa política a Espanya on hi haurà exigència, canvi profund en la forma i en el fons i també responsabilitat perquè aquest país sigui governable en les diferents comunitats autònomes i ajuntaments", ha manifestat.

stats