Política 23/09/2014

Rosa Díez: "L'objectiu de les aliances no és tenir més càrrecs, sinó ser més forts i més útils"

La líder d'UPyD es reuneix aquest dimarts amb el president de Ciutadans, Albert Rivera

Ara
1 min

BarcelonaLa portaveu d'UPyD al Congrés, Rosa Díez, ha assegurat en una entrevista a la Cadena SER que l'objectiu d'una possible aliança amb Ciutadans "no és tenir més càrrecs, sinó ser més forts i més útils". "Sempre hem estat en contra dels acords opacs als despatxos", ha argumentat Díaz. Aquest dimarts les direccions dels dos partits es reuneixen per explorar aliances.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No ens asseiem per repartir-nos més poder i tenir més càrrecs, sinó per fer el possible per regenerar de manera més efiaç la democràcia", ha dit Díez, que ha afegit que l'"espai" d'UPyD és "ser l'alternativa a la vella política". "Som una força política regeneradora, que vam néixer per defensar les nostres propostes amb coherència i autonomia a Espanya", ha explicat.

UPyD, que va establir un marc de relacions d'aliances en un congrés extraordinari, assegura que "no hi ha cap reticència" a pactar amb C's. "Hi ha un amplíssim marge" pel pacte, ha asseverat Díez. De tota manera, Díez ha avisat: "Miri què va passar-li al PSOE quan es va aliar amb el PSC. Van tenir més càrrecs per repartir-se però es van convertir en un partit irrellevant per defensar una posició política a Catalunya".

La líder d'UPyD no ha estat preguntada per les seves polèmiques paraules, on assegurava que, "si no fos perquè a Euskadi ens mataven, el cas de Catalunya és pitjor".

stats