Política 21/10/2014

Rovira: "No entrarem a parlar de la llista unitària si no sabem per a què serveix"

La secretària general d'ERC afirma que "l'èxit del 9-N ens tornarà a unir"

Ara
1 min

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha evitat entrar en el debat de si, de cara a unes eleccions plebiscitàries, caldria tancar una candidatura conjunta. "No entrarem a parlar de la llista unitària si no sabem per a què serveix", ha afirmat Rovira al programa 2324 del 324.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rovira s'ha mostrat "absolutament convençuda" que el 9-N "serà un èxit" i que això "tornarà a unir" els partits sobiranistes. "Encara som a temps de fer les coses millors. Aquests dies parlem amb tothom i mirem de recosir allò que ens ha unit", ha demanat la dirigent republicana. Rovira ha fet una crida a "mirar endavant i mirar què ens uneix". De fet, sobre la consulta, Rovira ha dit que ERC té "previstos 200 actes de campanya" i ha posat de relleu que des del partit han mobilitzat la militància "perquè ajudin el Govern a organitzar-ho".

Sobre les reunions d'aquests últims dies, Rovira ha admès que ERC té "més elements sumatoris que no pas els que ens separen" amb Iniciativa, i ha assegurat que "el dret a decidir ens continuarà unint".

Reitera la demanda de plebiscitàries

La número 2 dels republicans ha tornat a demanar que el president Mas convoqui eleccions: "El 9-N no genera un mandat democràtic i per això necessitem eleccions plebiscitàries", ha sentenciat.

stats