POLÍTICA
Política 08/12/2010

Rubalcaba diu que fa temps que pensa en la seva retirada

El vicepresident primer del govern espanyol i ministre de l'Interior sorprèn en dir que està recorrent "els últims metres" de la seva carrera política, just en el moment en què més sona com a relleu de Zapatero

Redacció
1 min

BarcelonaSi el nom d'Alfredo Pérez-Rubalcaba ha pres força els últims dies com a eventual relleu de José Luis Rodríguez Zapatero, avui ell mateix ha rebaixat l'expectativa en assegurar que fa temps que es planteja retirar-se i que és conscient que està recorrent "els últims metres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RNE ha opinat que en política "un es desgasta i passa com amb el futbol, que no són els anys que tens, sinó els que portes". "I jo en porto molts", ha afegit, per recordar que els polítics, com tothom, a vegades senten que "no poden donar més de si". "Estic recorrent els últims metres", ha insistit, cosa que fa que se senti més alliberat i que la seva preocupació ja no sigui construir-se una carrera, sinó "com marxar".

"Porto pensant en la sortida des de fa temps. És més, si per mi fos, no estaríem aquí asseguts", ha asseverat. Ha dit sentir-se "empatat" amb el PSOE, partit al qual està agraït, però que també li deu a ell un agraïment per la seva entrega.

També s'ha referit al fet que el Tribunal d'Estrasburg hagi avalat l'anul·lació de les llistes abertzales d'ANV. "Avís a navegants: si algú es creu que sense l'abandó de les armes es pot colar a les institucions amb trucs (com les llistes d'ANV anul·lades), s'equivoca".

stats