Política 14/07/2012

Rubalcaba adverteix a Rajoy que pot perdre la majoria social amb les retallades "per als més febles"

"Rajoy no traurà Espanya de la crisi amb els espanyols en contra i nosaltres sempre estarem amb la majoria", ha dit el líder del PSOE

Acn
1 min
Rubalcaba, aquest matí / EFE

MadridLes retallades aprovades pel govern espanyol només portaran "més injustícia i més sofriment". Així ho ha assegurat aquest dissabte al matí el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una trobada amb les Joventuts Socialistes, Rubalcaba ha advertit a Rajoy que té una majoria política, però pot perdre la majoria social amb aquestes retallades "per als més febles". "Rajoy no traurà Espanya de la crisi amb els espanyols en contra i nosaltres sempre estarem amb la majoria dels espanyols", ha afegit. "Amb la fermesa que li demano al meu partit responsabilitat, li dic a Rajoy que no deixi a la cuneta els aturats i dependents, que no destrueixi les classes mitjanes amb pujades d'impostos, que no degradi la sanitat i l'educació, i que no desprestigiï els empleats públics", ha assenyalat Rubalcaba, que sosté que per aquest camí, Espanya no creixerà i trigarà a abandonar la recessió.

Per Rubalcaba, el PP insisteix a "culpabilizar" tots els col·lectius del mal moment que travessa Espanya com els pensionistes, els estudiants, els funcionaris o els desocupats. "Si retalles la desocupació i no poses un impost a grans fortunes o amnisties als defraudadores, estàs fent una opció política injusta que ha començat pels més febles i és el que cal corregir".

stats