Política 12/05/2012

Rubalcaba critica "el caos" en l'actuació del govern espanyol

El secretari general del PSOE assegura que la situació econòmica ha empitjorat des de que els populars van arribar al poder

Efe
1 min

MadridEl PSOE ha proposat aquest dissabte un full de ruta per a la política espanyola amb cinc eixos d'acció per contrarestar el "caos" de l'actuació "omnipotent" del govern espanyol, tal i com ha dit el secretari general, Alfredo Pérez Rubalcaba durant el Consell Territorial que s'ha celebrat avui.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha dit que des de que el PP ha arribat al poder ha empitjorat la situació econòmica i l'executiu ha posat cap per avall el que ja funcionava. "El que estava malament, com l'economia i l'atur, ha anat a pitjor", ha dit, "mentre que el que funcionava bé, com la sanitat o l'educació, ho estan destrossant".

El secretari general dels socialistes ha dit que aquesta decisió es deu a "l'exercici caòtic del poder" per part de l'Executiu, amb una actuació "pla d'improvisacions, contradiccions i ocurrències així com una política econòmica equivocada" perquè tal i com ha dit "a Europa tot el món parla de la necessitat de combinar creixement amb estalvi i el govern espanyol és l'últim en proposar-ho".

Els socialistes han dit que "Espanya està molt dèbil" i per això han dissenyta un full de ruta perquè "el PSOE vol fer alguna cosa més que criticar", han dit, i per això estan disposats a presentar alternatives. La primera és la posada en marxa d'una política de creixement econòmica unida als ajustos per crear llocs de treball, sobretot entre els joves. Una segona proposta és el manteniment de les polítiques de cohesió social i una tercera és una reforma financera que tingui en compte els interessos de tots els ciutadans i empresaris, sobretot de les pymes.

stats