Política 20/11/2011

Crides a la participació a peu d'urna

Els candidats aprofiten el darrer intent per animar els ciutadans a participar en unes eleccions més decisives que mai a Catalunya i al conjunt de l'Estat

Efe
1 min
El candidat socialista a la presidència d'Espanya vota a Madrid

MadridEl candidat socialista a la presidència, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha fet declaracions després de dipositar el seu vot a Madrid i ha animat la ciutadania a participar per poder decidir sobre "l'encreuament històric" en què es troba Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una jornada electoral marcada per la crisi econòmica i la intranquil·litat dels mercats que castiga especialment Espanya, Rubalcaba ha assenyalat que el resultat de les eleccions serà més decisiu que mai.

També ha votat el líder del PP i candidat a la presidència, Mariano Rajoy, que ha assegurat que la feina ja està feta i que ara cal un vot "massiu".

A Catalunya, la candidata socialista, Carme Chacón, ha animat des d'Esplugues a que els ciutadans es pronunciïn perquè en el seu vot no només hi va la política dels propers quatre anys, sinó que està en joc "el model social i de democràcia que entre tots hem construït en 35 anys".

El candidat d'ERC, Alfred Bosch, ha instat a què avui el vot guanyi "el sofà" i els ciutadans s'expressin a les urnes.

Des d'ICV, el candidat Joan Coscubiela, ha constatat "bones vibracions" en aquesta jornada i va advertir que si la ciutadania no parla avui, probablement, "els mercats els faran callar molt temps".

stats