Política 03/04/2011

Rubalcaba crida a "mobilitzar l'esquerra" per guanyar les eleccions del 22-M

El vicepresident demana "calma" als centenars de persones que l'han aclamat a Palma amb crits de "president".

Redacció
1 min

BarcelonaEl ministre de l'Interior i vicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit que ahir va sortir "el millor Zapatero" davant del comitè federal del PSOE. En un míting a Palma de Mallorca, aquest matí, el ministre de l'Interior ha dit que "hem de mobilitzar l'esquerra, perquè no es quedi a casa i la dreta acabi guanyant les eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant de més de 2.000 persones, el vicepresident ha criticat l'actitud del PP de qui ha dit que ara es vol presentar "com a campió de les polítiques socials" i ha opinat que és el partit del "no sap, no contesta" quan se li pregunta per propostes concretes. "No volen dir-ho per si de cas, és millor intentar que no passi res, esperar a veure si la crisi les porta cap a la Moncloa: aquesta i no cap altra és la seva estratègia", ha dit.

Rubalcaba és un dels noms que sona amb més força com a sucessor de Zapatero, juntament amb la ministra de Defensa, Carme Chacón. Tot i això no ha volgut fer cap tipus de comentari al respecte i no ha dit res sobre la seva possible candidatura a les primàries del PSOE. Tot i això, no ha pogut evitar que molts dels assistents l'aclamessin amb crits de "president, president", crit al qual ell ha respòs demanant "calma". El vicepresident ha dit que ara la tasca més important per als socialistes és seguir governant i ha destacat que les eleccions de maig són "molt importants" per al partir perquè les administracions autonòmiques i municipals són les més properes a la gent.

stats