Política 02/11/2015

Pedro Sánchez, sobre C's: "Jo amb la dreta no m'hi sento còmode"

El líder socialista afirma en una entrevista a TVE que el sobiranisme es trobarà "un mur" després de la seva reunió amb Rajoy

Ferran Casas
2 min
Pedro Sánchez duia el llaç taronja en suport als treballadors de RTVE i la seva pluralitat / ARA

Madrid1. El seu objectiu: "El meu adversari polític és Rajoy pel que representa i el seu balanç, és un polític del passat"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. Política de pactes, distàncies amb Rivera: "C's són com les noves generacions del PP, que a Madrid retallen l'educació pública però no toquen la privada. El país no necessita més dretes i amb la dreta jo no m'hi sento còmode"

3. La importància de les eleccions: "Ens hi juguem molt, el 20-D. Farem moltes propostes i ens hi juguem el futur. Per això el PSOE s'ha renovat a fons"

4. L'abast de les converses de la Moncloa: "Vaig ser jo qui va trucar a Rajoy per parlar. El secessionisme es trobarà amb un mur. L'acord amb Rajoy és per la defensa de la Constitució i per garantir que es compleixi amb el TC"

5. Mas i Rajoy, l'un per l'altre: "El culpable és Mas, però hi ha un responsable polític que és Rajoy. En tot cas, tots dos s'assemblen molt per les seves dificultats polítiques i per com volen tapar la corrupció"

6. El futur de Catalunya: "Hi ha gent molt interessada a confrontar, però abans del 155 hem d'esgotar moltes vies"

7. Sense èxit amb la tercera via: "Jo he treballat molt per convèncer Rajoy que cal reformar la Constitució, però no he tingut èxit perquè ell mira cap al passat"

8. Aclareix què farà amb el mercat de treball: "Derogarem tota la reforma laboral del PP, sens dubte"

9. Un compromís contra la corrupció: "Jo sóc un polític net, que dirigeix un partit net i vol un partit net. I sóc implacable amb la corrupció"

10. La reforma fiscal: "Nosaltres atacarem figures tributàries com les sicavs perquè els rics no és que tributin poc, és que en molts casos no tributen"

stats