Política 06/10/2015

Societat Civil prepara un acte el 18 octubre sota el lema "L'Espanya que ens uneix" per celebrar la Hispanitat

Efe
1 min
Vista general de la manifestació de Societat Civil Catalana a plaça Catalunya en el Dia de la Hispanitat / MANOLO GARCÍA

BarcelonaSocietat Civil Catalana (SCC) traslladarà aquest any la seva celebració del Dia de la Hispanitat al 18 d'octubre amb la convocatòria d'un acte amb el lema "L'Espanya que ens uneix", segons ha avançat en declaracions a Efe el president d'aquesta entitat contrària a la independència de Catalunya, Rafael Arenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'any passat, ocietat Civil Catalana va convocar una concentració, secundada per dirigents de PP, Ciutadans i UPyD que va congregar, segons xifres de la Guàrdia Urbana, unes 38.000 persones al centre de Barcelona.

Arenas, que va substituir la setmana passada Josep Ramon Bosch que va dimitir de la presidència després de la querella per amenaces al Facebook, ha dit que la convocatòria de l'any passat responia a unes circumstàncies "excepcionals", a les portes del 9N. Per a Arenas, ara "no és prioritari visualitzar una unitat" de les forces antisobiranistes, de manera que no veu cap inconvenient en què cada partit convoqui el seu propi esdeveniment per celebrar el 12 d'octubre.

stats