Política 06/12/2016

Sáenz de Santamaría visita Barcelona aquest dimecres per reunir-se amb empresaris i associacions

A la seva agenda oficial no hi ha cap trobada amb cap líder polític ni cap membre de la Generalitat

Ara
1 min
Soraya Sáenz de Santamaría parlar amb Rafael Catalá i María Dolores de Cospedal durant l'acte de la Constitució a madrid

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, va demanar a Enric Millo poder disposar d'un despatx a la delegació del govern espanyol al carrer Mallorca per poder tenir un lloc fix per tenir reunions, ja que la seva intenció era venir sovint a Barcelona. Doncs aquest dimecres serà el primer dia que, sense tenir cap acte oficial a l'agenda, la vicepresidenta vindrà a la capital catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Santamaría mantindrà trobades amb empresaris i representants del teixit associatiu, segons ha explicat ella mateixa avui en conversa informal amb els periodistes durant l'acte institucional del Dia de la Constitució que ha tingut lloc al Congrés dels Diputats.

La vicepresidenta també ha apuntat que segons el seu criteri el govern espanyol ha de disposar d'una estratègia "a mitjà i llarg termini" a Catalunya i formar part del "paisatge" després d'anys en què l'executiu espanyol ha actuat guiat només pel dia a dia de l'agenda de la confrontació amb la Generalitat.

En aquest marc, ha apuntat que el seu executiu treballarà perquè el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sigui present a la Conferència de Presidents que Rajoy convocarà els pròxims dies i que tindrà lloc a principis d'any.

stats