NOU GOVERN
Política 27/12/2010

Boi Ruiz, Pilar Fernández Bozal i Francesc Xavier Mena, consellers d'Artur Mas

Ruiz, president de la Unió Catalana d'Hospitals, ocuparà Salut, com ja apuntava l'ARA el 29 de novembre. La substituta de Tura a Justícia serà Fernández Bozal, advocada de l'Estat a Catalunya. I Empresa i Ocupació serà per a Mena, professor d'ESADE

Redacció
1 min

BarcelonaBoi Ruiz Garcia, president de la Unió Catalana d'Hospitals, serà el nou conseller de Salut, com havia avançat l'ARA en l'edició del 29 de novembre. El president, Artur Mas, ha confirmat l'elecció a l'interessat aquest dilluns al migdia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ruiz, de 56 anys, presideix la patronal dels hospitals i és doctor en medicina i diplomat en gestió hospitalària per EADA.

Pilar Fernández Bozal, advocada de l'Estat en cap a Catalunya i sense cap militància política, substituirà Montserrat Tura com a consellera de Justícia, segons ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies (ACN). A més del seu càrrec com a advocada de l'Estat, també és membre de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància a Catalunya i vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Barcelona en representació de l'Estat. En els últims dies han sonat com a possibles conselleres de Justícia Ester i Sílvia Giménez Salinas, però finalment Mas ha optat per Pilar Fernández Bozal.

L'última confirmació ha estat la de Francesc Xavier Mena, professor d'ESADE, com a conseller d'Empresa i Ocupació. Es deixa de banda, per tant, la nomenclatura Treball.

stats