CANVI DE CICLE
Política 26/09/2012

Josep Oliver: "És evident que el gruix del debat electoral girarà entorn a l'eix nacional"

Oliver, Esther Giménez-Salinas, Jordi Muñoz, Salvador Cardús i Gemma Calvet opinen sobre el discurs de Mas i la propera campanya electoral

Ara
1 min
Artur Mas, al Parlament, després del discurs en què ha anunciat les eleccions per al 25 de novembre / PERE VIRGILI

BarcelonaEls experts consultats per l'ARA valoren de forma positiva el discurs d'Artur Mas en el debat de política general i coincideixen en què la propera campanya electoral se centrarà bàsicament en l'eix nacional, tot i que dubten sobre si altres qüestions més socials també aconseguiran trobar cabuda en el debat entre els candidats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Esther Giménez-Salinas, rectora de la URL: "Aquestes eleccions es plantegen com un plebiscit de la qüestió nacional. [...] Però la pobresa, l'atur i l'educació mai haurien de caure en l'oblit"

Josep Oliver, catedràtic d'economia aplicada UAB: "És evident que el gruix del debat electoral girarà entorn a l'eix nacional. Al capdavall són uns comicis de caràcter referendari"

Jordi Muñoz, politòleg: "L'aposta per l'exercici de l'autodeterminació és una bona resposta a les demandes del carrer [...]. Sobre la gestió del Govern [Artur Mas] m'ha semblat poc convincent i autocomplaent"

Salvador Cardús, sociòleg

Gemma Calvet, advocada

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats