CONSTITUCIÓ DELS AJUNTAMENTS
Política 11/06/2011

Sánchez-Camacho: "S'equivoca qui diu que no complirem el nostre programa a Badalona"

La presidenta del PP català ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, per demanar-li que es garanteixin les polítiques de seguretat adequades per la ciutat

Oriol March
1 min
Camacho, en el moment d'entrar a l'Ajuntament de Badalona

BadalonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat abans de la constitució de l'ajuntament de Badalona que "s'equivoca qui diu que no complirem el nostre programa a la ciutat" i ha posat tres prioritats: "Abaixar impostos, bones polítiques de seguretat i bones polítiques de seguretat". Pel que fa a les ajudes socials, de les quals el futur alcalde badaloní, Xavier García Albiol, n'ha denunciat frau en referència a què els immigrants il·legals hi tenen accés en perjudici, segons ell, dels habitants de la ciutat, la presidenta del PP català ha considerat que aquestes ajudes cal "repartir-les amb les màximes garanties i amb mesures de control".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Samacho ha avançat que ha parlat amb el conseller d'Interior, Felip Puig, per tal de garantir les polítiques de seguretat adequades per a a la ciutat.

També ha indicat que Badalona suposa el millor exemple de la crescuda del PP arreu de Catalunya a les eleccions municipals i que ella mateixa, en persona, estarà molt a sobre d'aquesta ciutat i de Castelldefels, les dues alcaldies amb més pes demogràfic que avui passaran a mans populars. "No penso fallar als catalans", ha conclòs.

A la presa de possessió de Xavier García Albiol, a més de la presidenta del PP català, hi ha acudit el vicepresident del Congrés espanyol Jorge Fernández Díaz. Una mostra més de la importància de l'alcaldia per als populars.

stats