DEBAT D'INVESTIDURA
Política 20/12/2010

Sánchez-Camacho: "Fins que ha parlat de nació, havíem valorat afavorir la seva investidura"

La líder del PP català ha assegurat que finalment no ho han fet per la "insistència" de Mas en parlar de nació

Oriol March
1 min

BarcelonaAlicia Sánchez-Camacho, líder del PP català, ha assegurat en la seva contrarrèplica al futur president, Artur Mas, que el seu grup parlamentari havia valorat molt seriosament afavorir la investidura de Mas en primera volta. Finalment, però, els populars han decidit votar que no perquè el vuitè punt del discurs de Mas, centrat en la nació catalana i en el dret a decidir, no els ha agrdadat gens.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha assegurat en l'inici de la seva intervenció que el que necessita ara Catalunya no és "emprendre el camí cap al dret a decidir, sinó sortir de la crisi econòmica". En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha instat Mas a presentar de forma immediata els pressupostos de la Generalitat per l'any 2011. La líder del PP també ha demanat una rebaixa dels impostos "més concreta" de la que ha anunciat el futur president aquest matí.

Mas va prometre en campanya que eliminaria l'impost de successions amb caràcter retroactiu a partir de l'1 de gener. Sánchez-Camacho ha demanat la rebaixa del tram autonòmic de l'IRPF i l'aprimament del 30% de l'administració, en contraposició al 20% que ha proposat Mas.

stats