Política 04/05/2016

Sánchez i Colau van reunir-se en secret el 20 d'abril

Va ser només cinc dies abans de l'última ronda de contactes amb el rei. Van acordar mantenir la interlocució en secret, segons fonts socialistes

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El líder del PSOE, Pedro Sánchez, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

MadridEl líder del PSOE, Pedro Sánchez, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van reunir-se en secret el 20 d'abril, només cinc dies abans de l'última ronda de contactes del rei, segons ha avançat 'El Periódico' i ha confirmat l'ARA. Segons fonts socialistes, la reunió entra dins d'una ronda de contactes "discrets" de Sánchez amb diferents líders. El 15 de març, el líder socialista ja es va reunir amb Oriol Junqueras també en secret, després de fer-ho amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Quan va sortir a la llum, Sánchez va demanar donar "normalitat" a la cita.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ferraz assenyala que és important que el secretari general del PSOE conegui personalment diferents líders estatals, que hi hagi "interlocució" i que les parts es donin els telèfons per poder contactar-se si ho necessiten més endavant. En aquest cas recorda els passos que Colau ha fet per sumar el PSC a l'Ajuntament de Barcelona.

Les mateixes fonts no han volgut confirmar on es va produir la cita, si a Madrid o a Barcelona. Segons ha avançat 'El Periódico', Jaume Collboni, president del grup municipal socialista, va exercir de mediador de la cita.

stats