PACTES MUNICIPALS
Política 28/07/2015

PSC i C's signen un pacte de governabilitat a Sant Andreu de la Barca

Els socialistes mantindran la totalitat del govern local del consistori, però es comprometen, entre altres qüestions, a demanar una auditoria de les finances municipals a la Diputació de Barcelona

Efe
1 min
L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i la portaveu de C's, Saray Cantero / AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LA BARCA

Sant Andreu de la BarcaEl PSC i Ciutadans han rubricat aquest dimarts un acord de governabilitat a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) per donar estabilitat al municipi durant els pròxims quatre anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el consistori ha assenyalat que "la convivència, la cohesió i la justícia social" són els eixos centrals d'aquest acord, que també es fixa en la transparència de la gestió municipal amb vista als ciutadans.

Malgrat el pacte de governabilitat, l'executiu del municipi estarà integrat només per representants dels socialistes catalans. Entre els acords assolits, figura la petició d'una auditoria de les finances municipals a la Diputació de Barcelona, així com la creació d'un portal de convivència.

El 24 de maig, el PSC va obtenir 9 regidors a Sant Andreu de la Barca, un menys dels que tenia i dos per sota de la majoria absoluta. C's precisament va entrar al consistori amb dos edils.

stats