Política 07/05/2015

Vila assegura que la direcció de CiU ofereix la "màxima col·laboració i complicitat amb la justícia"

El conseller de Territori demana no fer "més populismes i demagògies de les imprescindibles" amb l'embargament de seus de CDC

Acn
1 min
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, aquest dimecres

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat aquest dijous que la direcció de CiU ofereix la "màxima col·laboració i complicitat amb la justícia" després que el fiscal hagi demanat l'embargament de 15 seus de CDC com a garantia del cas Palau i ha reclamat no fer "més populismes i demagògies de les imprescindibles". En una entrevista a TV3, Vila ha dit que la predisposició de CiU és "actuar amb la màxima celeritat i transparència, donar totes les facilitats possibles i fer assumir les responsabilitats a qui les hagi d'assumir" i ha afegit que la predisposició del partit és "lluitar i eradicar qualsevol indici de corrupció que pugui haver-hi".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Vila ha afirmat que espera que "hi hagi sempre sentit de la proporció i de l'objectivitat en la justícia" i ha criticat que el cas Palau s'estigui demorant tants anys perquè els deixa en "indefensió". "L'opinió pública ja emet els judicis quan estàs en les fases de les presumpcions", ha lamentat.

stats