Política 30/03/2011

Sebastián diu que Camps "viola un dret fonamental" en impedir que es vegi TV3 al País Valencià

El ministre retreu a una diputada del PP per Castella-la Manxa que reclama veure Telemadrid que Camps no permet veure TV3. "Posin-se d'acord", reclama

Miquel Codolar
1 min

MadridEl ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha manifestat que el president del País Valencià, Francisco Camps, està "violant un dret fonamental" en impedir que TV3 es vegi al País Valencià. La diputada del PP per Castella-la Manxa, Maria Jesús Bonilla, li ha preguntat per què els ciutadans de Toledo no poden veure Telemadrid com portaven fent durant molts anys des que un altre canal de televisió fa interferències, i ha denunciat que "s'ha vulnerat un marc legal que ha generat una expressa censura de comunicació i vulneració de l'article 20 de la Constitució, que garanteix el dret a rebre una informació veraç". Ha afegit que a la seva autonomia el govern autonòmic no està assumint la responsabilitat i s'està vulnerant un dret fonamental, cosa que ha considerat intolerable.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sebastián ha indicat que el ministeri d'Indústria treballa per evitar les emissions no autoritzades i ha recordat que la competència sancionadora és autonòmica. Ha indicat que seria bona una reciprocitat entre Castella-la Manxa i Madrid. "Vostè parla de drets fonamentals, molt bé, doncs parli amb el seu company del PP, Camps, que està violant un dret fonamental impedint veure la senyal de TV3 a la Comunitat Valenciana, que és un dret dels valencians". "Posin-se d'acord", ha afegit.

stats