EL FUTUR DELS SOCIALISTES
Política 04/02/2012

Triomfa a Twitter un 'hashtag' que recorda les contradiccions de Chacón i Rubalcaba amb el govern de ZP

L'etiqueta critica la reforma laboral, la de la llei d'estrangeria i la de la Constitució, les ajudes a l'Església, la llei Sinde o la criminalització del moviment del 15-M

Ara
1 min

BarcelonaL'etiqueta #Seloquehicisteislaultimalegislatura triomfa a Twitter com a 'trending topic' durant el congrés del PSOE. El 'hashtag' recorda les contradiccions entre els projectes dels dos aspirants a liderar el socialisme espanyol, Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba, que ara demanen un gir a l'esquerra, i el que h estat la pràctica del govern de José Luis Rodríguez Zaptero, dels quals tots dos en van ser ministres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També és molt present l'etiqueta #38congresoPSOE, més genèrica. Però el #Seloquehicisteislaultimalegislatura és el que domina. Algunes de les piulades que duen aquest 'hashtag' fan referència als acords amb el president de Banco Santander, Emilio Botín, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, la reforma de la llei d'estrangeria que dificultava aconseguir la nacionalitat espanyola i consolidava els centres d'internament, la negativa a considerar nul·les les condemnes del franquisme, la reforma de la Constitució sense consultar la ciutadania, la reforma laboral, les ajudes a l'Església, el suport a la monarquia, la llei Sinde o la criminalització del moviment dels 'indignats'.

stats