Política 29/01/2014

Sergi Mas i Odón Elorza donen suport a Laia Bonet per a les primàries de Barcelona

La dirigent del PSC presenta la seva candidatura amb més de 200 suports

Ara
1 min

BarcelonaLa dirigent del PSC Laia Bonet presenta aquesta tarda la seva candidatura a les primàries de Barcelona amb el suport de més de 200 persones. Entre els més destacats hi ha el periodista i humorista Sergi Mas –que representa l'expresident José Montilla al programa 'Polònia'– i l'exalcalde de Donosti Odón Elorza. També, entre altres, l'artista Carles Flavià, l'escriptor Daniel Vázquez, el professor i doctor en sociologia Xavier Martínez-Celorrio, les alcaldesses de Tiana, Ester Pujol, i de Castellbisbal, Dolors Conde, i l'alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La majoria d'ells expressen el seu suport a Bonet en un vídeo avançat per l'ARA en què destaquen el fet que sigui "dona, jove i amb experiència" i subratllen la seva empenta i el seu compromís per impulsar una majoria d'esquerres per a la capital catalana.

Bonet ha deixat clar en els darrers mesos que es presenta amb la voluntat de construir una alternativa al govern "conservador" de Xavier Trias, generar una nova cultura política i canviar el PSC. A l'acte de presentació de la seva candidatura al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona està previst que hi assisteixin la presidenta de l'Acadèmia del Cinema de Catalunya, Issona Pasola, els editors Ricardo Rodrigo (president de RBA) i Pere Vicens (Vicens Vives), i el sindicalista Miquel Àngel Escobar (UGT), entre d'altres.

stats