Política 22/03/2011

La Sindicatura de Comptes investigarà les despeses i els contractes del Fòrum de les Cultures

El Parlament ha aprovat per unanimitat una proposta de resolució del PPC

Acn
1 min

BarcelonaLa Sindicatura de Comptes investigarà la gestió comptable, les despeses, els contractes i convenis i els comptes del Consorci Fòrum de les Cultures Barcelona i de la societat Fòrum Universal de les Cultures.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Parlament ha aprovat per unanimitat aquest dilluns a la tarda una proposta de resolució presentada pel PPC a la Comissió de la Sindicatura de Comptes al Parlament que va ser presentada a petició del president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. El grup ha decidit tornar a presentar una proposta que va ser denegada anys enrere, segons ha posat de manifest el portaveu del PPC, Enric Millo, que s'ha mostrat satisfet per l'aprovació.

Per Millo, "és imprescindible que es puguin clarificar els comptes del Fòrum de les Cultures", ja que segons ha denunciat "fins ara no ha estat possible perquè l'anterior Govern de la Generalitat no ho va voler". En aquest sentit, ha dit que ara "no desaprofitem aquesta oportunitat". Millo ha remarcat que el Fòrum de les Cultures va costar 215 milions d'euros, "una tercera part aportats per la Generalitat de Catalunya".

stats