Política 31/08/2015

Societat Civil posa en marxa la campanya 'Operació Meridiana' per denunciar el "frau" del 27-S

L'entitat espanyolista vol posar de manifest la "manipulació política de la història de la Diada"

Efe
1 min
El candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, i el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch. / ACN

BarcelonaSocietat Civil Catalana (SCC) posa en marxa entre aquest dimarts i el dijous 10 de setembre la campanya 'Operació Meridiana' per denunciar la "manipulació política de la història" en la Diada, així com el "frau democràtic" de les eleccions del 27-S. Segons ha informat en un comunicat l'entitat, la campanya consistirà en la instal·lació de 50 carpes i 40 punts d'informació al llarg de l'avinguda Meridiana de Barcelona, on en la Diada es durà a terme la manifestació independentista convocada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les carpes i punts d'informació seran atesos per 150 voluntaris en diferents torns, que repartiran uns 150.000 exemplars de fulletons informatius i més de 3.000 banderes amb el lema 'Junts i millor'. Els fulletons "denunciaran la manipulació política que s'ha fet de la Guerra de Successió espanyola" i s'explicarà que "les dècades posteriors a la Guerra de Successió van ser d'impuls econòmic per a Catalunya i van permetre el seu posterior desenvolupament industrial", ha explicat SCC.

Societat Civil també critica l'"intent d'aproximació del moviment separatista a les classes populars castellanoparlants, simbolitzat en l'elecció de l'avinguda Meridiana com a lloc de realització de la manifestació de l'11S", cosa que segons el seu parer és "un moviment hipòcrita, amb el qual el separatisme intenta ocultar la pulsió supremacista i el menyspreu per tot el que és espanyol". L'entitat també carrega contra l'elecció de l'11-S com a arrencada de la campanya electoral, ja que "genera una nova confusió entre les institucions col·lectives i els interessos partidistes".

stats