CRISI A SOLIDARITAT CATALANA
Política 08/03/2011

Uriel Bertran diu que amb la sortida de Laporta han registrat el doble d'altes que de baixes

Diu ara que no pensen expulsar Laporta del subgrup parlamentari encara que tanqui l'acord amb Portabella

Sara González
1 min

BarcelonaEl secretari general de Solidaritat per la Independència, Uriel Bertran, ha assegurat avui que el partit ha registrat el doble d'altes que de baixes des de la sortida de Joan Laporta. “El balanç d'altes és positiu. No s'ha notat la decisió de Laporta”, ha argumentat, per afegir que des del congrés del partit, fa tres setmanes, s'han registrat 70 altes i 36 baixes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bertran ha dit avui que deixa en mans de Laporta la decisió d'abandonar el subgrup parlamentari, però que no el pensen expulsar, encara que s'acabi sumant al tercer espai que promou el líder d'ERC de Barcelona, Jordi Portabella, amb RCat. Solidaritat no perd de vista que amb Laporta al subgrup tenen majoria davant els tres diputats de C's. Per això, ha insistit que no vol que “les relacions personals es deteriorin” malgrat el “canvi de rumb” de l'expresident blaugrana.

En roda de premsa, també ha anunciat que a partir del 2 d'abril iniciaran una sèrie de mobilitzacions per reclamar al Parlament que aprovi una moció de suport a la consulta d'independència del 10-A i perquè prosperi la proposició de llei de declaració d'independència que el partit promou a la cambra.

stats