Política 05/01/2012

Solidaritat critica que el Govern faci "de ploramiques alhora que tanca acords amb el PP"

El grup respon a la Loapa financera anunciada pel ministre d'Economia advertint a Mas que té un executiu "dèbil i submís, incapaç de fer front a l'ofensiva espanyola que ens ve a sobre"

Ara
1 min

BarcelonaEl govern català només "fa el ploramiques" i "alhora tanca acords amb el PP". Amb aquesta crítica a l'executiu d'Artur Mas respon Solidaritat Catalana per la Independència a la notícia que el ministeri d'Economia prepara una Loapa financera –controlarà els pressupostos de les comunitats autònomes des de Madrid– i a les declaracions del portaveu del govern, Francesc Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Homs, les intencions del ministre Luis de Guindos, explicades en una entrevista al diari Financial Times, és "carregar-se l'autogovern". I per SI, el problema és que "s'estan complint fil per randa les previsions" de recentralització del govern de Mariano Rajoy i que el govern català és "dèbil i submís i incapaç de fer front a l'ofensiva espanyola que ens ve al damunt", segons ha anunciat la formació independentista en un comunicat el partit d'Uriel Bertran i Alfons López Tena.

La nota avisa que "l'única opció que té Catalunya és iniciar aquest 2012 sense més dilacions el procés de transició cap a la independència".

stats