LLEI D'INDEPENDÈNCIA
Política 11/04/2011

La Guàrdia Urbana avisa a SI que no permetrà l'acampada davant del Parlament

Els cossos policials requisen les tendes de campanya que els independentistes intenten entrar al parc, però els diputats de Solidaritat asseguren que mantenen els seus plans inicials i es mantindran ferms

Roger Tugas
1 min

BarcelonaL'acte de pressió de Solidaritat Catalana per aconseguir que CiU doni suport a la seva proposta de llei d'independència -les esmenes a la totalitat de la qual es voten dimecres- en forma d'acampada al parc de la Ciutadella, davant del Parlament, no comptarà amb la complicitat ni amb la passivitat de la Guàrdia Urbana, que ja els ha avisat que no els permetrà passar la nit on tenien previst. Tot i això, els diputats de la formació independentista i el seu cap de llista a Barcelona, Santiago Espot, no tenen intenció d'arronsar-se i asseguren que es mantindran ferms amb els seus plans inicials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De moment, una quarantena de persones -de totes les edats i algunes amb banderes estelades a l'esquena- ja s'han concentrat a davant del Parlament, on SI havia citat els seus simpatitzants a partir de les 5. Alguns d'ells, però, no han pogut entrar les seves tendes de campanya, perquè la Guàrdia Urbana ha tancat alguns dels accessos al parc i requisen les tendes de campanya que s'intenten entrar pels que resten oberts. Tanmateix, no han pogut impedir que algunes sí hagin entrat.

stats