Política 30/07/2015

El fill de Susana Díaz es fa esperar: torna de l'hospital després d'un control d'embaràs

Fonts hospitalàries havien avançat en un primer moment que ja estava ingressada per donar a llum. La presidenta andalusa agafarà "unes quantes setmanes" de permís de maternitat un cop tingui el seu primer fill

Efe
1 min
Susana Díaz va presidir encara ahir dimecres l'últim consell de govern abans de donar a llum / EFE

SevillaLa presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, ha anat aquest dijous fins a l'hospital Virgen de Valme de Sevilla per a un control del seu embaràs. Tot i que fonts hospitalàries havien avançat de bones a primeres que ja estava a punt per donar a llum i que se l'havia ingressat per induir-li el part, després han explicat que ha estat una falsa alarma i que, després de passar unes hores al centre hospitalari, Díaz, que va sortir de comptes la setmana passada, ha tornat a casa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Susana Díaz es prendrà "unes quantes setmanes" de permís per maternitat després de donar a llum, segons va assenyalar el passat dimarts el portaveu del govern andalús, Miguel Ángel Vázquez.

Mentre estigui de baixa, Susana Díaz serà substituïda pel vicepresident de la Junta i conseller de presidència, Manuel Jiménez Barris.

stats