Política 21/07/2017

Suspesa la declaració de Gordó davant el TSJC dilluns per indisposició del seu advocat

El tribunal suspèn també la declaració de Viloca

Ara
1 min
El diputat de Junts pel Sí i exconseller de Justícia, Germà Gordó

BarcelonaL'exconseller de Justícia Germà Gordó no declararà finalment aquest dilluns davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSCJ) pel cas 3%. El tribunal ha comunicat aquest divendres que s'ajorna la cita, ja que l'advocat del diputat no adscrit, Cristóbal Martell, està ingressat en un centre mèdic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com a conseqüència de la suspensió de la declaració de Gordó, el magistrat Carlos Ramos també ha suspès la declaració de l'extresorer de CDC Andreu Viloca, que s'havia de produir el mateix dilluns. El jutge entén que la declaració de Viloca –en qualitat de testimoni– no té sentit, ja que la seva funció era "contrastar les dades" que pogués aportar Gordó.

Precisament ahir, la Guàrdia Civil va redoblar la seva ofensiva per reconstruir l’agenda de l’exconseller Germà Gordó. Ho va fer amb una operació en què, en un mateix matí, el fiscal d’Anticorrupció José Grinda es va presentar amb agents de l’institut armat al Parlament, al Palau de la Generalitat, al departament de Justícia i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI). Un desplegament que va molestar el Govern, que va col·laborar amb la investigació però va criticar els “espectacles” que la van acompanyar.

stats