Política 07/03/2016

Suspeses les declaracions de la gerent i l'advocat del PP per l'acomiadament de Bárcenas

Carmen Navarro i Alberto Durán estaven convocats per aclarir si el partit sabia que l'extresorer havia demanat el seu reingrés per carta

Aina Canyelles
1 min
Luis Bárcenas, extresorer del PP

BarcelonaEl titular del jutjat d'instrucció número 2 de Madrid ha suspès les declaracions que havia convocat per a demà de la gerent del PP Carmen Navarro i l'assessor jurídic Alberto Durán. Les declaracions, suspeses per la presentació d'un recurs, havien de servir per aclarir si el PP sabia que Luis Bárcenas havia sol·licitat el seu reingrés per carta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge Arturo Zamarriego va citar-los tots dos per un presumpte delicte de falsedat documental, després de les declaracions que va fer la cap de personal del PP, Milagros Puentes, el 22 de desembre. Al judici, Puentes, imputada perquè presumptament va rebre la carta de l'extresorer, va negar haver rebut algun document de l'extresorer sol·licitant la seva readmissió al partit després del seu acomiadament improcedent com a senador.

L'extresorer creu que Puentes va mentir davant del notari sobre el seu acomiadament. Per això, Bárcenas va denunciar la cap de personal del PP per estafa processal i falsedat documental, ja que l'acusa no només d'haver rebut l'escrit sinó també d'haver-lo signat. De fet, a la seva declaració com a investigada davant del jutge d'instrucció, la cap de personal va reconèixer la seva signatura en aquest escrit, encara que no va saber com explicar per què hi figurava.

stats