EL FONS DE COMPETITIVITAT ENTRA EN CAMPANYA
Política 11/05/2011

Trias: "Hereu pot portar una pancarta que digui 'Jo també impedeixo que hi hagi diners per Catalunya'"

L'alcaldable de CiU creu que la votació al Congrés pel fons de competitivitat ha "desemmascarat" els socialistes

Acn
2 min

BarcelonaEl vot contrari dels diputats del PSC a la moció de CiU al Congrés reclamant que l'Estat pagui ja els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat continua arrencant reaccions. L'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha volgut situar en el centre de la seva crítica al seu adversari del PSC, Jordi Hereu, a qui ha recomanat que si va a la manifestació contra les retallades convocada pel 14 de maig, ho faci "amb una pancarta que digui 'Jo també impedeixo que hi hagi diners per Catalunya'". I és que Trias creu que Hereu, com tots els socialistes catalans, "ha fet el ridícul" amb la votació al Congrés. "Si Hereu ha trucat per demanar el contrari, no lo han fet ni cas", ha retret el convergent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A partir d'ara, Hereu que no m'expliqui res més a la història". Així de contundent s'ha mostrat Trias en ser preguntat pel vot dels diputats del PSC al Congrés. Segons l'alcaldable de CiU, la decisió del PSC ha estat "lamentable" i això ha col·locat Hereu en una situació complicada davant les eleccions i contradient el seu discurs contrari a les retallades de la Generalitat.

En aquest sentit, Xavier Trias creu que, més que per donar avantatge electoral a CiU, la votació del Congrés ha servit per "desemmascarar" els socialistes. "Hem dóna tranquil·litat desemmascarar senyors que porten un país al desastre, que fan un dèficit de 7.600 milions en un any, i que es passen el dia parlant de retallades i dient que sembla mentida", ha explicat Trias, que a més ha considerat que la vergonya que té Hereu per aquesta votació va fer que "al debat de TVE no es va atrevir a parlar de retallades en tot el debat. Perquè si me'n parla li diré que de què va". Per Xavier Trias, tot l'episodi "denota una dependència extrema". "Jo no tindré aquesta dependència amb el meu partit, i Mas ho sap, ja ho dic ara", ha conclòs Trias.

stats