RECOMPTE A GIRONA
Política 22/06/2011

El TSJC denega a ERC el regidor que reclamava a Girona i confirma el tercer de la CUP

ERC va recórrer el recompte perquè es quedava fora del consistori per dos vots: una butlleta acompanyada d'una estampeta d'Escrivà de Balaguer i una altra mig estripada

Redacció
1 min

BarcelonaDefinitivament, ERC es queda sense representació municipal a Girona. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat per bona, en una sentència coneguda aquest dimecres, la composició del consistori gironí i ha ratificat així el tercer regidor de la llista que presentava la CUP, Carles Bonaventura, membre de Reagrupament, la formació que havia pactat la candidatura amb els d'Unitat Popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ERC va recórrer el recompte perquè es quedava fora del consistori per un vot, i després de diferents recomptes, demanaven que es donés per bona una butlleta que anava acompanyada d'una estampeta de Josemaría Escrivá de Balaguer, fundador de l'Opus Dei, i d'un altre vot mig estripat. De fet, el recurs d'ERC ja l'havia desestimat la Junta Electoral, que els considerava vots nuls. La constitució de l'Ajuntament de Girona es va haver de posposar a l'espera d'aquesta resolució. ERC té opció encara de recórrer davant el TC.

stats