TANCAMENT DE TV3
Política 21/02/2011

L'Ajuntament d'Ares del Maestrat, governat pel PP, aprova una moció de rebuig al tall de TV3

L'alcalde, Francisco Fuentes, ho considera "un atac a la llibertat d'expressió i al pluralisme democràtic" i aposta per donar cobertura legal a TV3 al País Valencià i la resta de l'Estat

Acn
1 min

Ares del MaestratL'Ajuntament d'Ares del Maestrat ha aprovat una moció de rebuig al tall del senyal de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al País Valencià. Segons informa el consistori, el govern municipal considera que el tall "suposa un atac a la llibertat d'expressió i al pluralisme democràtic". L'alcalde del municipi, Francisco Fuentes (PP), ha manifestat que Ares "aposta per una televisió sense fronteres perquè tots els mitjans de comunicació es puguin sintonitzar al municipi". Fuentes ha afegit que els canals de la CCMA permeten educar en la llengua pròpia les noves generacions. L'Ajuntament ha informat que farà arribar la moció a la Generalitat valenciana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El govern municipal del PP d'Ares del Maestrat (Alt Maestrat) rebutja el tall d'emissions dels canals de la CCMA al País Valencià. Així ho ha comunicat el consistori a través d'una nota de premsa en la qual s'ha informat que l'Ajuntament, amb quatre regidors populars i un de socialista, fa "una crida al seny i al sentit comú perquè es puguin restablir les emissions de TV3 i la resta de canals censurats". Ares del Maestrat afegeix que les emissions han de tenir una cobertura legal al País Valencià i a la resta de l'Estat mitjançant les accions corresponents per part dels govern respectius.

Amb aquest gest, Ares del Maestrat s'afegeix a d'altres corporacions governades pel PP que s'han posicionat recentment a favor de les emissions de TV3 al País Valencià. La diputació de Castelló, amb els vots favorables del PP, va aprovar el passat octubre una moció per instar el govern espanyol a dur endavant la ILP Televisió Sense Fronteres. Els ajuntaments de Castelló i Vila-real, amb majories populars, han aprovat mocions semblants.

stats