30 ANYS DEL COP D'ESTAT
Política 24/02/2011

Tejero, del metro a la platja en ple aniversari del 23-F

L'extinent coronel colpista és perseguit pels fotògrafs i en pocs dies ha estat enxampat al transport públic de Madrid i, ara, prenent el sol a La Palma

Redacció
1 min
Tejero a la platja, a Las Palmas / EUROPA PRESS

Las PalmasL'extinent coronel de la Guàrdia Civil, protagonista més visible de l'intent de cop d'Estat d'ara fa 30 anys, ha passat l'aniversari de l'assalt al Congrés a la platja, a l'illa canària de La Palma. Els mitjans de comunicació, que l'han convertit en un dels seus objectius aquestes darreres setmanes, l'han enxampat a la piscina de l'hotel Sol Melià del municipi de Los Llanos de Ariadne, amb la seva dona. Molt colrat pel sol i amb aspecte saludable, tot i que la fotografia està presa de lluny.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Europa Press, el rumor de la seva presència es va escampar ràpidament per l'hotel i quan ell va descobrir que la premsa l'havia trobat, es va recloure a la seva habitació.

Tejero s'ha convertit en una estrella mediàtica perseguida com si fos un personatge de la premsa del cor després d'anys sense parlar-ne. Gairebé competint amb Shakira i Gerard Piqué, és buscat i detectat per espontanis i per paparazzi professionals, i en pocs dies ha estat retratat al metro de Madrid, en una imatge publicada a la portada del diari El Mundo, i ara, a les Canàries.

stats